11 / 05 / 2024

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 



Kredi kampanyasının ayrıntılarına göre, genç kadın girişimciler, esnaf ve sanatkarlar için 100 bin TL'lik bir sınır bulunmaktadır. En az 1 senelik ustalık belgesine sahip kadın girişimciler, esnaf ve sanatkarlar için ise 225 bin TL'lik bir sınır vardır. Kredi vadesi 36 aydır ve ilk 6 ay ödemesiz bir dönem sunulmaktadır. Krediyi kullanmak için Halkbank şubelerine başvuru yapmak kâfidir.

Halkbank, yeni bir kampanya yaparak faizsiz kredi olanağı sunmaya karar verdi. Bu kampanya içeriğince, 225 bin TL'ye dek olan kredilere hiçbir faiz uygulanmayacak. Başvurular da başladı ve müşteriler bu kampanyalı avantajdan faydalanmak için bankanın tespit ettiği prosedürlere göre başvurularını yapabileceklerdir. Bu adım, insanlara maddi hususlarda destek olmayı amaçlayan bir girişim olarak değerlendiriliyor.

Halkbank tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Faizsiz kredi olanağı, borçlanma masraflarını düşürerek vatandaşların gereksinimlerini daha basit bir halde karşılamalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Halkbank'ın bu faizsiz kredi kampanyası, bankacılık alanında önemli bir adım olarak kabul ediliyor ve kredi taleplerinin yükselmesi bekleniyor.

Türkiye Halk Bankası A.Ş. olarak da bilinen Halkbank, Türkiye'de bir devlet bankasıdır. 1933'te kuruldu ve o zamandan beri ülkenin en büyük bankalarından biri haline geldi. Halkbank, bireylere, kurumlara ve kamu kurumlarına geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunmaktadır.

Uzman isimden kritik uyarı! Gram altın bu seviyeyi görecek

Realme 11 Pro+'dan rekor satış! İşte fiyatı ve özellikleri

Uzman isimden herkesi heyecanlandıran asgari ücret tahmini! 


Geri Dön