29 / 04 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş "Uzak durun" diyerek gram altında yeni seviyeyi verdi

Her dediği tutan İslam Memiş

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşamakta. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert çakıldı. Piyasaları değerlendiren Finans Analisti İslam Memiş, yatırım yapacaklara kritik uyarılar yaptı.



BİTCOİN’DE AŞAĞIDA 18 BİN YUKARIDA 20 BİN DOLAR SEVİYESİ 
Bitcoin’de yüzde 5’lik bir değer artışı olduğuna dikkat çeken İslam Memiş kripto paralarla ilgili “Kripto paralara dokunmuyorlar. Sadece emtia ve borsalara müdahale ediyorlar. Bitcoin’in 20 bin dolar üstüne ataklar yaptığını görüyoruz. Bitcoin’de aşağıda 18 bin dolar, yukarıda 20 bin dolar seviyesini takip ediyoruz.” ifadeleri kullandı.

İNSANLARIN YATIRIM ARAÇLARINA GÜVENİ AZALDI
YouTube kanalında piyasaları yorumlayan İslam Memiş, manipülasyondan dolayı Sterlin’in sert kayıplar yaşandığını belirterek “Merkez Bankaları anlaştı. Bu şekilde insanların yatırım araçlarına güveni azaltıyorlar. ABD doları güçlü ve rezerv paradır ve kimse önüne geçemez diyorlar. Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Bunu en son 2020 yılının Mart ayında gördük. Her şeyin dip seviyesini yaşamıştık. Büyük bir savaşın hazırlığı yapılıyor” dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön