19 / 05 / 2024

Hesaplara 263 lira ve 190 lira yatmaya başladı! Online şekilde bu para yardımından yararlanabilirsiniz

Hesaplara 263 lira ve 190 lira yatmaya başladı! Online şekilde bu para yardımından yararlanabilirsiniz

SGK’dan yapılan açıklamaya göre; hasta bezleri bedelleri hasta ve hasta yakınlarının banka hesaplarına yapmaya başladı. Peki hasta bezi yardım paraları nasıl alınır? İşte detaylar…



KURUMA GELMEDEN RAHATÇA BAŞVURABİLİYORLAR

Birçok hasta ya da yakınlarının kuruma gelip dilekçe ile başvuru yaptığını açıklayan Canbolat, bunun gerekli bir durum olmadığını, vatandaşların hiç yorulmadan ve kuruma gelme zahmetinde bulunmadan internet üzerinden başvuru yapabileceğini ifade etti. İnternet sitesi aracılığı ile T.C. kimlik numarası ve cep telefonu bilgilerinin kaydedilip başvurunun tamamlanabildiğini dile getiren Canbolat, “Bu bilgiler girildikten sonra zaten kişi ile ilgili rapor var ise sistemde çıkıyor. O andan itibaren ise her ay düzenli olarak ödeme yapılmaya başlanıyor. Bu şekilde vatandaş dilekçe doldurmak ile uğraşmamış oluyor. Raporu son bulan hastanın ise yenilemenin ardından ödemesi yeniden devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Hesaplara 263 lira ve 190 lira yatmaya başladı! Online şekilde bu para yardımından yararlanabilirsiniz

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun

17 dakikada % 100 şarj edilebilen Xiaomi Mi 11T Pro'ya 7 bin 500 lira dev indirim! 30 Ağustos 2022 fiyat listesi

Doların o rakam olmasına 1 gün kaldı! Doların kokusunu bilen Selçuk Geçer bu defa bombayı patlattı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön