05 / 05 / 2024

Hükümetten 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklaması geldi! Öncelikler belirlendi, beklentiler karşılanacak!

Hükümetten 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklaması geldi! Öncelikler belirlendi, beklentiler karşılanacak!

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 3600 ek gösterge ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 3600 ek göstergede sona yaklaşıldığını vurguladı. Peki Binali Yıldırım 3600 ek gösterge ile ilgili neler dedi? 3600 ek göstergede son durum ne? 



AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 3600 ek gösterge çalışmalarında sona gelindiğinin altını çizdi ve "Tabii çalışanlar, memurlar, işçilerimiz, sözleşmeliler gönlümüz arzu eder ki burada bir sadeleştirme yapılabilsin. Çalışanların statüleri mevzuatları birleştirilebilsin" diyerek bunun için mücadele edildiğini dile getirdi. 

Uzun süredir gündemlerinde olan ve 3600 diye tanımlanan meselenin Çalışma Bakanlığı'nın yoğun gündemi olarak sürdüğünü, artık sonuçlandırma aşamasına yaklaşıldığını ancak birçok etapları olduğunu bunun zor bir düzenleme olduğunu vurguladı. 

Hükümetten 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklaması geldi! Öncelikler belirlendi, beklentiler karşılanacak! 

Sözcü'de yer alan habere göre; Binali Yıldırım, "İnşallah beklentileri karşılayacak şekilde bir sonuca vardırılır. Şunu unutmayalım ister devlet tarafında olalım, ister devlete hizmet eden memur, işçi veya özel sektör de işveren veya işçi çalışan tarafında olalım. Bu ülke bizim bu ülkenin geleceği hepimizin. İmkanlarımız kısıtlı, ihtiyaçlarımız sınırsız" açıklamasında bulundu ve önemli olanın kısıtlı imkanlarla sınırsız gereksinimler ile öncelikleri iyi tespit ederek giderilmesi olduğunu dile getirdi. 

Öğretmen, hemşire, polis, din görevlisi, sağlık ve teknik hizmetler dahil milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşında 1.300 lirayı ve ikramiyesinde 50 bin lirayı aşan artışlar sağlayacak 3600 ek gösterge için ilk toplantı 16 Şubat’ta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında ve sendikaların katılımıyla yapılmıştı. İkincisi de 16 Mart’ta gerçekleştirilen toplantının üçüncüsü yani son toplantı ise 10 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. 

1.100 TL ikramiyeyi az bulan emeklilere büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere hemen 6.100 TL ödeme!

Akaryakıt fiyatları güncellendi! Hem zam hem indirim geldi! Total, Opet, Petrol Ofisi, BP ve Shell 6 Mayıs fiyat listesi

Doların yükselişi Mayıs'ta durmayacak! Piyasa uzmanları kritik kararı açıkladı

Çiğ süte yüzde 30 zam geldi! Süt, peynir, tereyağı fiyatları roket gibi fırlayacak! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön