30 / 04 / 2024

İMOB'da Farklı Kültür, Aynı Mekan söyleşisi 1 Şubat'ta!

 İMOB'da Farklı Kültür, Aynı Mekan söyleşisi 1 Şubat'ta!

Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı sayılan İstanbul Mobilya Fuarı İMOB, 29 Ocak'ta başladı. 01 Şubat Cuma günü, "Farklı Kültür, Aynı Mekan" konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek



İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da düzenlenen fuara, Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye de katıldı. Bursa’da bulunan 5.000 m2’lik tesisinde, ayda ortalama 2.000 oturma eşdeğerinde kanepe/koltuk üreten Danca'nın standını  Londra'da yaşayan ünlü Türk mimar Ferhan Azman tasarladı. 


01 Şubat Cuma günü, gardroptan televizyon ünitesine, halıdan aydınlatmaya kadar bir evin ihtiyacı olan pek çok ürünün sergileneceği, 116 m2'lik stantta Ferhan Azman, Aziz Sarıyer, Esat Fişek gibi ünlü tasarımcıların konuşmacı olarak katılacakları "Farklı Kültür, Aynı Mekan" konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek. HOL 4'te bulunan C 401 nolu stantta, saat 14:00'de başlayacak söyleşiyi Oylum Talu modere edecek. Danca'nın geçen yıl eylül ayında fuayesini yenilediği Duru Tiyatrosu'nun sahibi Emre Kınay da söyleşiden bir saat önce standı ziyaret edecek.  



Geri Dön