18 / 05 / 2024

Innovia Arifiye'den ev alanlar dikkat! Teslimler başladı! 

Innovia Arifiye'den ev alanlar dikkat! Teslimler başladı! 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sakarya Arifiye'de hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Innovia Arifiye projesindeki son durum...



Innovia Arifiye Projesi 2 adet parselde toplam 50 bin 165 metrekarelik bir alanda yükseliyor. Yeşil GYO, son dakika açıklamasında, Innovia Arifiye isimli 226 bağımsız bölümden oluşan projenin inşaatlarının tamamlandığını ve hak sahiplerine teslimlerinin yapıldığını belirtti. 

Bu kapsamda, Innovia Arifiye projesinde 57 adet gayrimenkulün teslimlerinin hak sahiplerine bugün yapıldığı ifade edildi. Şirket bünyesinde kalan diğer bağımsız bölümlerin ise satılacağı ya da kiraya verileceği aktarıldı. 

Innovia Arifiye den ev alanlar dikkat! Teslimler başladı! 

Innovia Arifiye projesinde 2.184 kişilik yurt, 154 adet rezidans daire ve 58 adet ticari alan ile ofis ünitesi yer alıyor. Projede 1+1'ler 59 ile 58 metrekare arasında, 2+1'ler 88 ile 114 metrekare arasında, 3+1'ler ise 143 metrekare olarak tasarlandı. 

Projenin toplam inşaat alanı 59 bin 190 metrekare olarak belirlendi. Proje, Arifiye’nin doğal dokusuna uygun seçkin mimarisi ve sosyal olanaklarıyla bölgeye yeni bir kimlik kazandırıyor. 

Innovia Arifiye projesi merkezi konumuyla dikkatleri çekiyor. Proje D-100 Karayoluna 1,5 kilometre, TEM otoyol bağlantısına ise yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 

Innovia Arifiye den ev alanlar dikkat! Teslimler başladı! 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin, Sakarya İli Arifiye İlçesinde yapmakta olduğu Innovia Arifiye isimli 226 bağımsız bölümden oluşan projesinin inşaatları tamamlanmış olup hak sahiplerine teslimleri yapılmıstır. Innovia Arifiye isimli projemizden bugün itibari ile 57 adet taşınmazın teslimleri hak sahiplerine yapılmıştır. Sirket bünyesinde kalan bağımsız bölümler satılacak veya kiraya verilecektir. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Web: http://www.yesilgyo.com/innoviaarifiye.php

Yeşil GYO 2022'nin ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun iflası isteniyor!


Geri Dön