09 / 05 / 2024

İnşaat sektöründeki büyüme sürecek!

İnşaat sektöründeki büyüme sürecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gösterdiği dirayet ve liderlikle birlikte, tankların altına yatan milletin dik duruşunun hainlere göz açtırmadığını belirten KONUTDER Başkanı Altan Elmas, “Ülkemizin geleceğine, enerjisine inanıyoruz” diye konuştu. 



15 Temmuz'un Türk Milleti'nin boyun eğmez ruhunun diriliş destanı olduğunu ifade eden KONUTDER Başkanı Altan Elmas, "15 Temmuz nasıl bir devlet, nasıl bir millet olunduğumuzu tüm dünyaya göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği dirayet ve liderlik, şehit ve gazilerimizin fedakârlığı, vatanını korumak için tankların altına yatan, aylarca sokaklarda nöbet tutan milletimizin dik duruşu hainlere göz açtırmamıştır. Elinde taş bile olmayan bu millet, bombalarlarla, kurşunlarla, tanklarla üzerlerine gelen hainlere diz çöktürmüştür" dedi. 

Elmas, "Ülkemiz 15 Temmuz sonrasında alınan tedbirlerle ekonomik büyüme yolundan sapmamıştır. Hain darbe girişimiyle yaratılmak istenen kaosa karşı herkes işine dört elle sarılmış, her alanda yatırımlar hız kesmeden devam etmiştir. Bu sayede ekonomimiz büyüme rekorları kırmayı sürdürmüştür" diye konuştu. 

Başkan Elmas, şözlerine şöyle devam etti: "15 Temmuz sonrasında İstanbul'da 8 konut projemizin lansmanını yaptık. Bursa'nın son yıllardaki en büyük yatırımını hayata geçirdik, Sur Yapı Marka AVM nin açılışını yaparak 3 bin kişiye istihdam sağladık. 15 Temmuz'un hemen sonrasında Antalya'da 8 yıl sürecek ve 8 milyar TL'lik dev bir yatırımın altına girmekten hiç çekinmedik. Bu projeyle her yıl 5 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Antalya projemiz 2023 hedefleri doğrultusunda en büyük yatırım hamlemizdir. Antalya'ya yeni bir şehir inşa etmeye başladık ve 2023 yılında tüm fonksiyonlarıyla tamamlamış olacağız."


Geri Dön