27 / 04 / 2024

İnternet fiyatlarına büyük zam! En ucuz paket 199 TL !

İnternet fiyatlarına büyük zam! En ucuz paket 199 TL !

Türkiye'nin en çok tercih edilen internet sağlayıcılarından biri olan Türk Telekom'un paket fiyatlarına zam geldi. Yeni fiyatlar; önümüzdeki aydan itibaren geçerli olacak. En ucuz paket 199 TL olacak. İşte haberin detayları…



Son zamanlarda Türkiye’de yaşanan enflasyona bağlı ekonomik sıkıntılar, birçok farklı alanda zamlara yol açıyor ve vatandaşı zor duruma sokuyordu. Ev interneti fiyatları da içinde bulunduğumuz durumdan nasibini alanlar arasındaydı. Diğer bir örnek ise,  geçtiğimiz aylarda internet sağlayıcısı olan TürkNet, paket fiyatlarında yüzde 21’lik bir zam yapmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Türk Telekom'un ev interneti paketlerine ciddi bir zam geleceği konuşuluyordu. En ucuz paketin 169 TL olacağı bekleniyordu, ama gerçek fiyatlar bu tahmini aştı.

İnternet fiyatlarına büyük zam! En ucuz paket 199 TL !

16 Mbps internet paketi 199 TL güncel fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Resmi olarak paket fiyatları açıklanmadı ama sızdırılan bilgiye göre, 16 Mbps hızındaki internet paketi 199 TL olacağı söyleniyor. Paylaşılan bilgilere göre, Türk Telekom evde internet fiyatları 1 Ekim 2022 itibariyle zamlı fiyatlardan işlem görecek.

Şu an için fiber ve ADSL başta olmak üzere model ücretlerine de güncelleme yapılacağı belirtiliyor.

Türk Telekom’un bütün tarifelerine ek artı 70 TL zam yapacağı ve bu zammın 1 Ekim’den itibaren uygulamaya konulacağı bildiriliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön