08 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan rekor düzeyde personel alımı! Birçok ilde şoför ve güvenlik görevlisi dahil 9 alanda personel alınacak!

İş Bankası'ndan rekor düzeyde personel alımı! Birçok ilde şoför ve güvenlik görevlisi dahil 9 alanda personel alınacak!

Önceki günlerde İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte lise mezunu personel alımları gerçekleşeceği ifade edildi. İşte detaylar...



EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İş Bankası tarafından lise mezunu kişiler arasından şoför alımı yapılacak. Bu kapsamda öncelikle adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, askerlik hizmetini yapmış olması, lise mezunu olması, suç yükümlülüğünün bulunmaması ve mecburi hizmet şartının olmaması gibi şartlar aranıyor. Bunların dışında ise adayın Türkiye genelinde seyahatine engel teşkil edebilecek bir sağlık problemi olmaması gibi başvuru şartları arasında yer alıyor.

İş Bankası ndan rekor düzeyde personel alımı! Birçok ilde şoför ve güvenlik görevlisi dahil 9 alanda personel alınacak!

Bunun yanında iş alımı konusunda bazı özel şartlar da aranıyor. Öncelikle 28 yaşını tamamlanmış olması gerekiyor. Ayrıca, SRC1, SRC2, SRC3 ve SRC4 belgelerinden herhangi birine sahip olması gerekiyor. Aynı zamanda başvuracak adayın 1 Aralık 2023 tarihine kadar psikoteknik belgesi bulunması da aranan koşullardan birisi olarak sunuluyor. Gerekli koşulları tamamlayan ve taşıyan adaylar, bu başvuru imkanından faydalanma şansına sahip oluyor.

Türkiyenin en büyük bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası; müfettiş yardımcısı, sistem uzmanı, uzman yardımcısı, özel güvenlik görevlisi, şoför, memur, avukat, sistem destek uzmanı ve takip memuru olmak üzere toplam 9 alanda kadro açarak personel alımı gerçekleştireceğinin duyurusunu ilgili adaylara yaptı.

Söz konusu kadrolara ilişkin daha fazla detaya erişmek ve başvuru yapmak isterseniz bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı'ndan rekor düzeyde personel alımı! Temizlik, güvenlik görevlisi, zabıt katibi ve mübaşir alınacak!

İŞKUR’dan iş arayan gençlere müjdeli haber! Resmen açıklandı! Hızlı olan işi kapacak!

İŞKUR milyonlarca insana müjdeyi verdi! Kamuya alınacak personeller belli oldu! İşte personel alımı yapılacak kurumlar!


Geri Dön