03 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

İş Bankası'ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

İş Bankası tarafından Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL'lik indirim uygulanacağı duyuruldu. Peki kampanyanın detayları neler? 



Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çeşitli kampanyalar yapılmaya başlandı. İş Bankası tarafından 30 Nisan'a kadar gerekli şartların sağlanması durumunda market alışverişlerinizde 600 TL'lik indirim yapılacağı duyuruldu. Peki 600 TL'lik indirim için nasıl bir yol izlemek gerek? İşte detaylar..

 İş Bankası ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

Ramazan alışverişinizi çok uygun fiyata getirebilmek için sunulan bu kampanya bir çok kişiye iyi gelecek. Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Ramazan Market Kampanyası'na katılım sağlamanız sonucunda toplam 600 TL indirim kazanma fırsatı.

Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden 20 Mart-30 Nisan 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 40 TL kazanmak fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya katılım sağlamak için: Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Peki hangi kartlar kampanyaya dahil, hangi kartlar kampanyaya dahil değil? 
 


Geri Dön