18 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

İş Bankası'ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

İş Bankası tarafından Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL'lik indirim uygulanacağı duyuruldu. Peki kampanyanın detayları neler? 



 İş Bankası ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler şu şekildedir: İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan harcamalar, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri söz konusu 600 TL'lik kampanyaya dahildir.

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN KARTLAR

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler söz konusu 600 TL'lik kampanyaya dahil değildir. 

ÖDÜL NE ZAMAN KULLANILABİLECEK?

Kampanya sonucu kazanılan MaxiPuan’lar 4 Mayıs 2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yatırılacaktır. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Haziran 2023’tür. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Kampanya'dan en fazla 600 TL MaxiPuan kazanabilir ve bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir. 

Diğer tüm detayları incelemek için İş Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkanıyla satışta! Kurutma makinesinin özellikleri neler? 

TOKİ Silivri ve Çatalca kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul kuralarında son dakika!


Geri Dön