01 / 07 / 2024

İş Bankası'ndan flaş bir son dakika açıklaması geldi... İş Bankası müşterileri çok acil hemen baksın!

İş Bankası'ndan flaş bir son dakika açıklaması geldi... İş Bankası müşterileri çok acil hemen baksın!

İş Bankası tarafından maximum kartı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılara maxipuan verecek!..



İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. 1-30 Nisan tarihleri arasında İşCep veya Maximum Mobil uygulamasından katılan müşteriler, Maximum Kartları ile tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan veya tek seferde 2.000 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişlerinde 200 TL MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor. Kazanılan MaxiPuan'lar, 4 Mayıs 2023 tarihinde müşterilerin kredi kartlarına yüklenecek ve son kullanma tarihi 30 Haziran 2023 olarak belirlenmiştir.

Kampanyaya, İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart ile market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan alışverişler dahildir.

Ancak, ticari kartlar, aidatsız kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler ve farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında, bir müşteri en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir ve kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir. İş Bankası, kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan'lar, 4 Mayıs 2023 tarihinde son kullanılan kredi kartına yüklenecektir. Ancak unutmayın ki, MaxiPuan'ların son kullanma tarihi 30 Haziran 2023'tür. Eğer kampanyaya katılımınızda kullandığınız son kredi kartı Maximiles özellikli bir kart ise, kazanılan MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülebilir. Dönüştürülen puanlar, tercihinize bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Ancak, Maximiles'a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır.

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra flaş bir açıklama da onlardan! 13 bin TL ödeme yapılacak!
Asgari ücretliye 10 bin TL bayram müjdesi! Anında ödeniyor! Hemen başvuran tak diye alacak!
Akbank'tan havalara uçuran son dakika Nisan 2023 müjdesi... Acil bakın pişman olmayın!

Geri Dön