12 / 05 / 2024

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’nın başlattığı “Müşteri olmak istiyorum” kampanyasında 10 bin TL taksitli avans çekenlere hem doğalgaz faturası yardımı  yapıyor hem de Blu TV üyeliği hediye ediyor.



HAVALE VE EFT ÜCRETSİZ, BLU TV HEDİYE

Kampanya çerçevesinde işcep’ten iş bankalı olanlar kazanacak. Maximum Kartları ile 10.000 TL’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans  çekme olanağı sunulan kampanyada, bütün yıl boyunca  ücretsiz Havale/EFT yapabilme imkanı verilirken, 1 yıllık BluTV aboneliği de hediye ediliyor.

KAMPANYA ŞARTLARI

İşCep’te bulunan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği kullanılarak kampanyaya katılım sağlanabilecek.

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

Kampanyadan 31 Ocak 2023 tarihine kadar İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile  İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış haldeki banka müşterileri yararlanabilecek.

Her müşterinin kampanyadan sadece 1 sefer yararlanma hakkı bulunuyor.  Faizsiz taksitli nakit avansta en fazla 5 ay vade yapılabilecek. 5 aydan farklı vadeler söz konusu olduğunda  10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacak.

 İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum  özelliğini kullanarak bankanın müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapmış ve başvurusu onaylanmış müşteriler için geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak için, çekilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, 300 TL’den 10.000 TL’ye kadar olacak.

Kampanya tanımlamaları her müşteriye, kredi kartı başvurusunun onayını takip eden 7 gün içinde yapılmış olacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl devam edecek

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir).

Kışlık kaban alamayanları sevindirecek haber! Sektörden müjde geldi!

Bu ödeme işsizlere ilaç gibi gelecek! Başvuranın hemen hesabına yatıyor!

Ev sahibi kirayı ne kadar isterse arttırabilir mi?

Emeklilere promosyon müjdesi! Alacağınız para 22 bin 500 TL’ye kadar çıkabilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön