02 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müjde! Hemen siz de faydalanın!

İş Bankası'ndan müjde! Hemen siz de faydalanın!

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi! 30 Haziran 2023'e kadar vaktiniz var! Peki, kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar...



Kampanya ile ilgili bütün detayları veren İş Bankası, "İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun, kredi kartı alışverişlerinize %10 indirim kazanın!" diyerek müjdeyi duyurdu.

İş Bankası resmi internet sitesinde kampanyaya katılmak isteyenlere şu ifadeleri iletti:

İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te! Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla yıl sonuna kadar gerçekleştireceğiniz harcamalarınızın %10’unu, 3.000 TL’ye kadar geri kazanın ve daha  birçok ayrıcalıktan yararlanın!

İş Bankalı olanlar yaşadı! Hediyeniz kapınızda! İşte detaylar!

KAMPANYA AYRINTILARI!

31.12.2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinde ilk defa İş Bankası müşterisi olup İş Bankası kredi kartına başvuran müşterilerimiz yüzde 10 indirim kazanıyor!

Kredi Kartınızla Giyim & Aksesuar, Market, Akaryakıt ve seçili E-Ticaret kategorilerinde faaliyet gösteren işyerlerinden 30.06.2023’e kadar gerçekleştireceğiniz tek seferde yapacağınız en az 100 TL her alışverişinize yüzde 10, toplamda 3.000 TL’ye varan indirim sizi bekliyor.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Gençlik özellikli kredi kartları,

Kampanya detayları ve dâhil olmayan işlemler:

• Kampanya Giyim & Aksesuar, Market, Akaryakıt ve seçili E-Ticaret* kategorilerindeki kampanyaya dâhil işyerlerinde geçerlidir.

• Kampanya 1 Eylül 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan müşterilerimiz ile sınırlıdır.

• Kampanya tarihleri arasında müşteri olarak 31.12.2022 tarihine kadar kredi kartını teslim alan müşterilerimiz 30.06.2023 tarihine kadar yüzde 10 indirim kampanyasına dâhil olmuş sayılacaklardır.

• MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

• Maximum Fırsat kapsamında yapılan işlemler kampanya kapsamı dışındadır.

• Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacaktır.

• İndirim tutarı azami indirim toplamına ulaşıldığında müşterilerimize SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

• Bir müşteri için kampanyaya dâhil olan kartları ile kazanılacak azami indirim tutarı 3.000 TL’dir.

• Yurtdışı harcamalarınız için yabancı para cinsinden yapmış olduğunuz işlemlere ait indirimler kartınıza TL olarak yansıtılacaktır.

• Alışverişinizi kısmen ya da tamamen iade etmeniz halinde iade edilen harcamadan kazandığınız indiriminiz iptal edilecektir.

• Bir müşteri en az 100 TL tutarındaki her bir işlem başına en fazla 100 TL, toplamda en fazla 3.000 TL indirim kazanabilir.

• Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda indirim ek karta yansıtılacaktır. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı indirim kazanamayacaktır.

• Maximum işyerleri dışında yapılan alışverişler ve internet üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dâhildir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

• Şirket kredi kartları, Bankamatik Kartları, Ön Ödemeli Kartlar, Aidatsız Kartlar, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, MaxiPara Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamı dışındadır.

Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Morhipo ve Pazarama firmalarını kapsamaktadır.

Enflasyon en çok vatandaşı vurdu! Kaban ve mont fiyatları arşa çıkınca tek çözüm yolu bu oldu!
Avrupa’yı kuraklık vurdu Türk çiftçisine fırsat doğdu!
Gram altın 25 gün içinde bu kadar olacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön