17 / 05 / 2024

İş Bankası’ndan yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik için yepyeni kaynak

İş Bankası’ndan yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik için yepyeni kaynak

Türkiye İş Bankası, yurt dışı havale akımları ile ilgili olan seküritizasyon programı kapsamı dahilinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Uluslararası Finans Kurumu'ndan (IFC) toplam 227 milyon dolar civarında, beş sene nihai vadeli yeni kaynak sağladı. İşte detaylar…



Bu şekilde sağlamış olduğumuz kaynakların, sürdürülebilirlik temalı olan ürün ve hizmetler kanalı ile müşterilerimize sunulması ve müşterilerimizin de yeşil dönüşüm süreçlerine destek olması en temel öncelikli adımlarımız arasında yer alıyor. Başarı ile tamamladığımız yeni seküritizasyon işlemi ile temin edilen kaynak, finansman kaynaklarımızın çoğlatılmasına ve vadesinin uzatılmasına, sürdürülebilirliğin finansmanına katkıda bulunmuş olacak. EBRD ve IFC ile iş birliğimizi bu işlem ile daha çok güçlendirmekten büyük memnuniyet duymaktayız.”

Aran, bu yıl ise 98. yaşını kutlamış olan bankanın uluslararası alanda duyulan güveni tekrar aynı şekilde teyit eden bu işlem ile ekonominin lokomotif ve dönüştürücü özellik arz eden alanlarını da her zamanki sorumlu bankacılık anlayışı ile desteklemeye, yeşil ve sürdürülebilir bir ekonominin inşasına katkıda bulunmaya aynı şekilde devam edeceklerini ifade etti.

İş Bankası’ndan yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik için yepyeni kaynak

Türk Telekom’dan iş arayanlara görülmemiş müjde! Tam tamına 12 bin 900 lira maaş! Sakın tarihleri kaçırmayın

İş arayanlara müjdeli haber geldi! YSK’ye zabıt katibi alınacak! Aman tarihleri kaçırmayın

Aldığınız rapor ile birlikte erken emekli olabilirsiniz! Siz de bu detayları okumadan emekliliği beklemeyin


Geri Dön