12 / 05 / 2024

İş GYO Çekmeköy projesi geliyor! Yeni proje! 

İş GYO Çekmeköy projesi geliyor! Yeni proje! 

İş GYO İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesinde yer alan arsanın mülkiyetini Şubat ayında almıştı. Şirket, arsada geliştirilecek projeyi resmen açıkladı. İşte ayrıntılar...



İş GYO tarafından KAP'ta yapılan son dakika açıklamasında, Tecim ve İş GYO ortaklığında hayata geçirilecek konut/villa projesinde alt yapı inşaat işlerine ilişkin ihale sürecinin tamamlandığı belirtildi. 

Bu doğrultuda, İş GYO'nun yaklaşık yüzde 44, Tecim'in ise yaklaşık yüzde 56 paya sahip olduğu açıklandı. 

İş GYO Çekmeköy projesi geliyor! Yeni proje! 

İş GYO Çekmeköy projesinin hayata geçirileceği arsaların toplam büyüklüğü 138 bin metrekare. Söz konusu projede 165 ünitenin yer alması planlanıyor. 

İş GYO Çekmeköy projesi Kasaba Evleri Projesi’nin 3. etabına yakın konumda hayata geçirilecek. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Şirketimiz ile Tecim Yapı Elemanları İnşaat Servis ve Yönetim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.(Tecim)'ye ait olan arsalar üzerinde, Tecim ile birlikte ortak mülkiyetin yönetimi kapsamında geliştirilmesine karar verilen konut/villa projesinde alt yapı inşaat işlerine ilişkin ihale süreci tamamlanmıştır. Şirketimizin yaklaşık %44, Tecim'in ise yaklaşık %56 paya sahip olduğu, 165 üniteden oluşan projede, inşaat ve satış faaliyetlerine yıl içerisinde başlanılması planlanmaktadır.

İş GYO, Çekmeköy'den arsa aldı! 

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile  Ankara  İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

 


Geri Dön