06 / 05 / 2024

Isı pompası nedir, nasıl çalışır, evlerde nasıl kullanılır?

Isı pompası nedir, nasıl çalışır, evlerde nasıl kullanılır?

AB ülkelerinin Rusya'ya enerji bağımlılığından kurtulmak için kullanımının yaygınlaştırmayı düşündüğü ısı pompası nedir, nasıl çalışır, evlerde nasıl kullanılır? İşte detaylar...



ISI POMPALARI EVDE KULLANILABİLİR Mİ?

Merak edilen en önemli konu ısı pompalarının evlerde nasıl kullanılacağı? Isı pompasıyla ısınan evlerde kombi kulanımına gerek görülmüyor.

Isı pompası nedir, nasıl çalışır, evlerde nasıl kullanılır?

Kombi yerine kullanılan sistemle eve kadar gelen ısının sıvısı radyatörlere giden sulara aktarılıyor. COP değeri, ısı pompasının kullandığı her bir kWh elektriğe karşılık ürettiği kullanılabilir ısı miktarını gösterir. Bu değer, iç ve dış ortam sıcaklığına bağlıdır. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön