22 / 07 / 2024

İslam Memiş 3 gün sonraki altın fiyatını açıkladı! Kaçırılmayacak alım fırsatı

İslam Memiş 3 gün sonraki altın fiyatını açıkladı! Kaçırılmayacak alım fırsatı

Altın fiyatlarında son dakika. İslam Memiş altın fiyatlarında sürpriz bir tahmin yaptı. Altın için altın fırsatı doğdu. İslam Memiş altın yatırımcısına uyarılarını sıraladı. İşte tüm detaylar...




İşte Memiş'in haftalık piyasa yorumları;

'Bu hafta bütün gözler Merkez Bankası faiz kararında olacak. Faiz kararı gelmeden yatırımcıların dikkatli olması gerekiyor. Para Politikası Kurulu Perşembe günü saat 14.00 itibariyle faiz kararlarını açıklayacak. Bu durum Hazine ve Maliye Bakanı ve Merkez Bankası Başkanı'nın verdiği ilk sınav olacak. 2023 senesinin ekonomi yolu Eylül ayına kadar biraz belirlenmiş olacak. Eylül ayında Orta Vadeli Program açıklanacak. Bist 100 endeksi 5 bin 475 puanla kapanış yaptı. Bu hafta 5 bin 190-5 bin 570 puanları bekliyorum. 4 bin 950 puan güçlü bir destek seviyesi olsa bile faiz kararına kadar 5 bin 200-5 bin 90 puan alımları gerçekleşebilir. Bu sene 6 bin puan bekliyoruz halen hedef olabilir. Bu hafta geri çekilmeler alım fırsatı sunacak.

Senelik planlarda bir değişiklik yok. Dolar piyasası ve borsanın yükselişi beraber olacak. Bu hafta geri çekilen endeks önümüzdeki haftayla beraber yükselmeye devam edecek.  Dolar haftayı 23.61 TL ile kapattı. Bu hafta 22.80-23.80 seviyelerini bekliyorum. Merkez Bankası'nın vereceği faiz kararına göre değişiklikler olabilir. Merkez Bankası faiz artırımı yüzde 100 şeklinde bekleniyor. Ancak kaç puan artırılacağı henüz belirsiz. 650-700 bekleyen var, 800-850 var. Eğer 850 puan üstünde bir faiz artırımı yapılırsa dolar 21.80 TL seviyelerine kadar düşebilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön