14 / 05 / 2024

İslam Memiş altın ve gümüşte 2023'ün yol haritasını çizdi! Rekorlar için net tarih

İslam Memiş altın ve gümüşte 2023'ün yol haritasını çizdi! Rekorlar için net tarih

Finans uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için 2023 tahminlerini paylaştı. Küresel risklerin artmaya devam ettiğine dikkat çeken Memiş, yatırımcılara “Aceleye gerek yok” diyerek uyarıda bulunmuştu. Yatırımcılara seslenmeye devam eden Memiş, gram altın ve gümüşte yeni rekorlar için tarih pa



GÜMÜŞÜN HEDEFİ 37 DOLAR
Gümüşün 2023’te 37 dolara ulaşacağı tahminleri hakkında yorum yapan Memiş, “Bu tahminlere katılıyorum çünkü gümüşün gerçek değeri bu değil. 2022 yılında gram gümüş beklentimiz 20, ons tarafında 40 dolardı. Dolayısıyla çok baskılandığı için gerçek değerinin altında işlemler görmeye devam ediyo

“AL-SAT YAPANLAR CİDDİ ANLAMDA ZARAR EDECEK”
Yeni yılda piyasaların izleyeceği yolla ilgili tahmin yapan Memiş, “2023’te çok oynak bir piyasa bekliyorum. Yatırımcının varlıklarına sahip çıkması çok önemli olacaktır. Finansal piyasalarda kısa vadeli al sat yapanların ciddi anlamda zarar edeceği bir dönem olabilir. Kafa karışıklığı ve belirsizlik olacaktır. Resesyonla ilgili şirket iflasları haberi gelebilir.” dedi.

Yatırımcılara önemli uyarılarda bulunan Finans Analisti Memiş, vatandaşların 2023 ödemelerine dikkat etmesi gerektiğini vurguladı. “Herkes ayağına yorganına göre uzatsın” diyen Memiş, dünyada ciddi anlamda alım gücünün azalacağını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön