10 / 05 / 2024

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...



ALTINDA BÜYÜK PLAN!

İslam Memiş, yatırımcılara dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bu tavziyeleri dinlemeyenler kaybedecek. İslam Memiş altındaki büyük planı tek tek anlattı.

ABD’de borç limiti görüşmelerine yönelik belirsizlikler güvenli liman olan altına talebi artırıryor.  Bu hafta ABD Başkanı Joe Biden ile Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy borç limitine yönelik yaptıkları görüşmede bir sonuca varılamadı.

McCarthy salı günü yaptığı açıklamasında uzlaşı sağlanamadığını belirtti. Louisiana Milletvekili Garret Graves başka toplantıların planlanmadığını aktardı.

Graves tarafların bazı konularda anlaşma sağlamaya “çok yakın” olduklarını fakat tam uzlaşı için karşı taraftan bazı adımları beklediklerini söyledi.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

ABD’de borç limitinde görülen belirsizlikler yatırımcıları güvenli liman altına yönlendiriyor. Geçtiğimiz güne 1970 dolardan başlayan ons altın 1977 dolara kadar yükseldikten sonra 1975 dolardan kapanışı yaptı. Dün 1975 dolara kadar yükselirken, şu dakikalarda 1970 dolardan alıcı buluyor. 

 

İslam Memiş, gram altın ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunarak ''büyük plan'' uyarısında bulundu.

İslam Memiş büyük planı şöyle anlattı: ''. Son iki yıldır dünya genelinde merkez bankalarının ortak hareket ettiğini iddia etmiştim. Bu iddiamı “önüne yem atılması” örneği ile vermiştim. Bugün kafasını kaldıranlar, kendini maalesef kafeste buldu. Tüm ülkelerde bankalar insanların varlıklara önce erişimi kısıtladı.

Günlük alım-satım-çekim sınırı, alım-satım makas aralıkları, işlem sınırlandırması gibi.

ABD’de bankalar 2 bin dolar üzerindeki para çekimlerinin bir gün önce bildirilmesi gerektiğini ve bu ödemeleri suç dolandırıcılığına karşı reddedebileceklerini müşterilerine duyurdu.'' dedi.
 


Geri Dön