15 / 05 / 2024

İslam Memiş, "Bunlar daha iyi günler" deyip uyardı! Yatırım için farklı alan tavsiyesi geldi

İslam Memiş,

İslam Memiş altın ve dolar konusunda çarpıcı yorumlar yapmayı sürdürüyor. Son dönemde dalgalanan fiyatlar sonrası yatırımcıların ve vatandaşların kafasının karıştığını belirten Altın Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir uyarı geldi.



A Haber ekranlarında yayınlanan programa katılan İslam Memiş, altın fiyatlarına yönelik kritik değerlendirme yaptı. İşte Memiş'in tahminleri...

İSTANBUL'DAN 4 MİLYONLUK GÖÇ
Yeni neslin daha çok dijital paralara yöneldiğini ve değişimin kapıda olduğunu ifade eden İslam Memiş, "Yeni nesil nakitsiz bir toplum istemekte. Nakitsiz bir toplumda insanları en güzel enflasyonla soyabilirsiniz" diye konuştu.

Memiş, daha önce dile getirdiği iddiasının arkasında olduğunu belirtti ve "Metropol şehirler boşaltılacak, en az 4 milyon kişi İstanbul'dan göç olacak" şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön