23 / 07 / 2024

İslam Memiş, "Bunlar daha iyi günler" deyip uyardı! Yatırım için farklı alan tavsiyesi geldi

İslam Memiş,

İslam Memiş altın ve dolar konusunda çarpıcı yorumlar yapmayı sürdürüyor. Son dönemde dalgalanan fiyatlar sonrası yatırımcıların ve vatandaşların kafasının karıştığını belirten Altın Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir uyarı geldi.




2050'DE YER ALTINDA ALTIN OLMAYACAK"
"2050 yılında altın denen bir şey yer altında olamayacak. Belki de 2050'den önce tükenecek" diyen Memiş, "Dünyanın telefon, bilgisayar üretiminde altına ihtiyacı mevcut. Yatırım olarak altını düşünmeyenler büyük gaflette" değerlendirmesini yaptı.
"BUNLAR DAHA İYİ GÜNLER"
Bunlar daha iyi günler, diyen Memiş, şöyle konuştu: "İnsanlar ileride para toplayamayacak."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön