05 / 05 / 2024

İslam Memiş büyük kriz için tarih verdi ve uyardı

İslam Memiş büyük kriz için tarih verdi ve uyardı

Bütün dünya bir taraftan gıda krizi ile mücadele ederken bi taraftan da ekonomik çöküşün önüne geçmek için çaba sarf edecek. Tekrarlıyorum ekim hazırlığı çok önemli



Bütün dünya bir taraftan gıda krizi ile mücadele ederken bi taraftan da ekonomik çöküşün önüne geçmek için çaba sarf edecek .Tekrarlıyorum ekim hazırlığı çok önemli

Bu hazırlık Nakit hazırlığı şeklinde olacak. Bu sürece kadar mal hazırlığı yapmıştı çünkü mal değerliyken nakit değersizdi. Şimdi naktin değerli malın değersiz olduğu bir sürece hazırlık yapmalıyız.

İslam Memiş büyük kriz için tarih verdi ve uyardı

Öncelikle kur kısa vade için aşağı çekilecek. Akabinde kaldığı yerden devam edecek. Yaz aylarının enflasyon rakamları düşük gelecek mevsimlse etki nedeniyle. Sonra o da kaldığı yerden devam edecek. 

Asıl sorulması gereken soru şu "Dövizde be enflasyonda yaşanacak gerileme vatandaşın cebine yansıyacak mı?" Bu sorunun yanıtı Hazive ve Maliye Bakanlığı'nın 'maliye' kısmında

Önümüzdeki 15 gün iç siyasete odaklanacağımız bir süreç olacak. Nisan boyunca belirlediğimiz yol haritamızda da demiştik "Haziran, iç siyasete odaklanacağımız bir ay". Bu haritamız devam ediyor.

Editörün Notu: Bu haber 7 Haziran 2022, saat 18.21'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 75 kuruş, euro 17 lira 92 kuruş, altının gramı ise 996 lira 73 kuruş değerindedir.

Apple zam yaptı! İşte iPhone'ların yeni fiyatları!

İslam Memiş açıkladı! İşte Bitcoin'in yükselişe geçeceği tarih!

Milyonlarca EYT’liyi ilgilendiren sıcak gelişme!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön