18 / 05 / 2024

İslam Memiş canlı yayında dolar ve altının geleceği yeri işaret etti!

İslam Memiş canlı yayında dolar ve altının geleceği yeri işaret etti!

Tv100 canlı yayınına konuk olan İslam Memiş altın ve dolar hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.



Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş canlı yayında katıldığı programda gram altınla ilgili merak edilenleri de açıkladı ve tarih verdi:

İslam Memiş canlı yayında dolar ve altının geleceği yeri işaret etti!

Eylül ayınde 1450 lirayı görebiliriz

"Ons altın 1765 dolara kadar geriledi. Dünyada dolar karşısında altın ucuz, ama biz dolar TL kuruyla aldığımız için gram altın TL fiyatı şu anda kapalıçarşı piyasasında 993 lira, yani gerilemedi. Dolar yine gram altının kurtarıcısı oluyor. 950 ile 1000 lira arasını alım fırsatı olarak değerlendirmek gerekiyor çünkü bir sonraki atakta 1020, eylül ayı itibariyle 1200 ve 1450 lira seviyesini görebiliriz."

Editörün Notu: Bu haber  8 Temmuz 2022, saat 22.25'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 27 kuruş, euro 17 lira 58 kuruş, altının gramı ise 968 lira 52 kuruş değerindedir.

Kredi kullanacaklar bu habere dikkat! BDDK'dan kısıtlama kararı

İslam Memiş'ten çok konuşulacak sözler: "Çekirdek parası..."

Merakla beklenen EYT kararında son durum ne? AK Partili isimden açıklama


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön