06 / 05 / 2024

İslam Memiş, gram altın için uyardı! O seviye için son şans

İslam Memiş, gram altın için uyardı! O seviye için son şans

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına flaş uyarı. Yıl sonu altın tahmininin hala geçerli olduğunu söyleyen Memiş, önümüzdeki sene düğün yapacak olanlara uyarılarda bulundu. Memiş, "Altın fiyatlarında farklılıklar olabilir" dedi ve yıl sonu için rakam söyledi.



"DİRENÇ SEVİYESİ 22 BİN, DESTEK SEVİYESİ 18 BİN DOLAR"
Finans Analisti İslam Memiş, Fed Başkanı Powell’ın açıklamalarının kripto para piyasası ve emtia fiyatlarında sert düşüşlere neden olduğunu belirtti. "Fed piyasaları baskılamaya sürüyor" diyen Memiş, Bitcoin’in kritik ve psikolojik destek seviyesini şöyle duyurdu:

"20 bin dolar. Bitcoin 19.848 dolar, yüzde 4’lük bir değer kaybıyla haftaya başlıyor. Direnç seviyesi olarak 22 bin dolar, destek seviyesi olarak 18 bin dolar. Bu bant aralığında takip edilmeli, burada gezinecek gibi duruyor. Fed etkisi ile baskılanma biraz daha devam ediyor."

"HANGİSİ UCUZ, HANGİSİ PAHALI?"
Dolar karşısındaki yatırım araçlarında sert düşüşler yaşandığını vurgulayan Memiş, yatırımcıların dikkat etmesi gereken noktaları duyurdu. Memiş, "Hangisi ucuz hangisi pahalı, buna dikkat ediniz. Yatırımcı ya pahalı olan ile ucuzu takas edecek ya da ucuz olanı alıp varlıklarını koruyabilir" diye konuştu.

Dolar karşısında tüm emtialarda baskılanma yaşandığını ifade eden Memiş, yatırım için manipüle edilen yatırım araçları tavsiyesini verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön