14 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

Piyasalarda Eylül ayı fırtınasına yaklaşılırken, her açıklamasında uyarı yapan İslam Memiş, bu defa ev ve araba alacaklara kritik değerlendirme yaptı. "Bekletmeyin" diyen Memiş, yatırımcıya "Mal varlıklarınıza sahip çıkın" uyarılarda bulundu.



RESESYON TEHLİKESİ KAPIDA MI?
Dünyada yaşanan küresel krizin piyasalara olan etkisini değerlendiren İslam Memiş, Rusya-Ukrayna krizi ile Çin- Tayvan krizinin ciddi etkilerini anlattı. Eylül ayına dikkat çeken Memiş, yatırımcıya "Dikkatli olun" uyarında bulundu. Ev ve araba alacaklar içinse uygun alım tarihini açıkladı. Küresel piyasalarda enflasyonun düşmediğini belirten Memiş, "Resesyonun konuşulduğu ve stagflasyonun konuşulduğu dönemlerde yeni bir malzeme olarak öne çıkabilir. Bu gelişmelere Eylül ayında küresel piyasaları oyalayacak ve manipülasyona açık bir gelişme olarak bakabiliriz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında siyasi kanatta gelişmelere odaklanabiliriz." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön