15 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten kafa karıştıran son dakika açıklaması! Üstüne basa basa uyardı! Altını olanlar bu rakamları iyi öğrenin

İslam Memiş'ten kafa karıştıran son dakika açıklaması! Üstüne basa basa uyardı! Altını olanlar bu rakamları iyi öğrenin

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''Eylül ayında altın için hem dip hem de zirve seviyeleri göreceğiz'' demesinin ardından yatırımcıların kafası karıştı. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 



İslam Memiş altın için ''Eylül ayında hem dip hem de zirve seviyeleri göreceğiz'' dedi. Bu açıklama yatırımcıların kafasında soru işareti bıraktı. 

 İslam Memiş ten kafa karıştıran son dakika açıklaması! Üstüne basa basa uyardı! Altını olanlar bu rakamları iyi öğrenin

KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

 Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yönnün nasıl olacağını şu sözlerle açıkladı: Altın piyasası uzmanı İslam Memiş de altın fiyatları konusunda tahminlerini paylaştı. Memiş, Eylül ayının piyasalar için oldukça önemli olduğunu kaydediyor. Çünkü, Avrupa’da yükselen enflasyon ile resesyon korkuları arasında ECB, faiz kararını açıklayacak. Ayrıca, piyasalar açısından hayati öneme haiz Fed’in faiz kararı var. Bu ortamı dikkat alan İslam Memiş, şu açıklamayı yapıyor:

“Eylül ayında hem dip hem de zirveleri göreceğiz. Altında 1.700 ila 1.728 dolar aralığını takip edeceğim. Altın ile işi olan yatırımcının bu bant aralığını bilmesi gerekiyor.”

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön