14 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten olay yorum! Dolardan nasıl kâr edileceğini açıkladı

İslam Memiş’ten olay yorum! Dolardan nasıl kâr edileceğini açıkladı

FED Başkanı'nın faiz artırım mesajı sonrasında İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar geldi. Açıklamalarda ABD'nin ekonomi politikasına göre nasıl kâr edileceği hakkında bilgiler verdi. Memiş'e göre altın daha da düşecek ancak kalıcı olmayacak. Memiş, dolar karşısında ne düşüyorsa onu alarak kâr edileb



KAR ETMENİN FORMULÜNÜ VERDİ
Dünyada ciddi anlamda bir fakirleşme olduğunun altını çizen Memiş, “Gıda krizini ve dünyada enflasyonu bitirmek istiyorlarsa neden jeopolitik riskleri körüklüyorlar? Bazı şehirlerde orta sınıf diye bir şey kalmadı. Alt gelir gruplarını başka bölgelere taşımak sureti ile yeni bir dünya kuruluyor. Fed faiz artırarak doların değerini tüm dünyada artırıp diğer para birimlerini yerle yeksan etti.

İslam Memiş’ten olay yorum! Dolardan nasıl kâr edileceğini açıkladı

Peki değeri düşen para birimlerini kim alıyor? Yine ABD. Bunu görmemiz gerekiyor. Doların karşısında ne değer kaybetmişse ona yatırım yapın. Manipülasyon piyasasından geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Eylül 2022 tarihinde saat 21.15'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,22 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise 1001,52 Türk Lirası değerinde.

Uçak biletlerine fahiş zam! Yolculuk yapacaklar yandı

Özgür Demirtaş yılbaşından sonra olacakları tek tek sıraladı!

Araç alacaklar dikkat: 2. el otomobil piyasasında dengeler değişti!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön