03 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten seçim sonrası ilk yorum: 'Borsaya giriş yapan..."

İslam Memiş'ten seçim sonrası ilk yorum: 'Borsaya giriş yapan...

Altın Piyasaları Uzmanı ve ekonomi yorumcusu İslam Memiş, Twitter'dan bir açıklamada bulunarak seçimden önce borsaya giren kişilerin kazandıklarını söyledi. İşte İslam Memiş'in açıklaması...



Altın Piyasaları Uzmanı ve ekonomi yorumcusu İslam Memiş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dolar ve altın fiyatlarının yükselişe geçtiğini duyurdu. Memiş, doların 20,68 TL'den, altının ise 1.354 TL'den gram başına yükseldiğini belirtti. Ayrıca, BIST 100 endeksinin de yüzde 4,5'lik bir yükselişle 4.799 puana ulaştığını aktardı.

Seçimlere yaklaşırken borsaya yatırım yapan kişilerin kazançlı çıktığını ifade eden Memiş, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte piyasalarda hareketlilik yaşandığını ve bu durumun yatırımcılara fırsatlar sunduğunu bu fırsatı değerlendirenlerin kazandığını söyledi.

İslam Memiş ten seçim sonrası ilk yorum: Borsaya giriş yapan..."

İşte İslam Memiş'in o Twitter paylaşımları:

"Döviz borcu olan, döviz ile ticaret yapan, düğün yapacak, altın borcu olanlar…

Fırsatlar şimşek gibidir, gelir ve geçer."

İslam Memiş ten seçim sonrası ilk yorum: Borsaya giriş yapan..."


"20,68’den $ 1.354’den gram yukarı döndü.
Bist 100 endeks yüzde 4,5’luk yükselişle 4.799 puana yükseldi.
Seçimler öncesi borsaya giriş yapan kazandı."

İslam Memiş ten seçim sonrası ilk yorum: Borsaya giriş yapan..."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön