26 / 06 / 2024

İslam Memiş'ten yeni rekor tahmini! Önce satan çok üzülür

İslam Memiş'ten yeni rekor tahmini! Önce satan çok üzülür

Yeni yılla beraber yükselişe geçen altın fiyatları haftanın son iş gününde dalgayı seyri sürüyor. Özellikle çeyrek altında yaşanan hareketlilik vatandaşların gündemindeyken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni rekor tahmini yaptı. İşte tüm detaylar...



ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR
Altın fiyatlarında 13 Ocak 2023 Cuma günü hareketli seyri sürüyor. ABD enflasyon verisinin 6 ayın en düşük seviyesi olan yüzde 6,5’e gerilemesiyle birlikte altında güç kazanımı hızlanıyor. Gram ve çeyrek altın fiyatlarında yukarı yönlü ivme hız kazanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni tahmini yaptı. Yeni rekor kapıda.

İSLAM MEMİŞ'TEN KRİTİK UYARI! 2 BİN TL'YE KADAR YÜKSELECEK
Yeni yılla beraber yükselişe geçen gram altında fiyat artışı sürüyor. Yaptığı tahminlerle son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, beklediği seviyeleri açıkladı. Birkaç ay içerisinde gram altının 2 bin TL'ye kadar yükseleceğini söyleyen İslam Memiş, yatırımcıları uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön