09 / 05 / 2024

İstanbul Finans Merkezi’nin ticari alanlarının kiralanmasına yönelik anlaşma yapıldı!

İstanbul Finans Merkezi’nin ticari alanlarının kiralanmasına yönelik anlaşma yapıldı!

İstanbul Finans Merkezi’nde ticaret ve hizmet alanlarının kiralanması ve yönetim danışmanlığına ilişkin iş birliği anlaşması yapıldı.



ÇOK ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK

VSP Eş CEO’su Tarkan Ander iş birliğine dair yaptığı açıklamasında, "İFM’nin finansın yeni merkezi olmasını beklediklerini belirtterek, "Türkiye için de çok önem arz eden bir proje ve hepimizi heyecanlandırıyor" dedi. 

VSP Eş CEO’su Dora Şahintürk ise gerçekleştirdiği açıklamasında, İstanbul Finans Merkezi'nin konumu, teknik özellikleri ve potansiyeliyle oldukça heyecan verici bir proje olduğuna dikkat çekti. Şahintürk, "VSP olarak İFM’nin yönetim ve kiralama danışmanlığını almış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hem sürdürülebilir projelerimizle hem de yenilikçi yönetim anlayışımızla ülkemiz adına çok önemli adımlar atacağımızı paylaşmak istiyorum" diye kaydetti.

İstanbul Finans Merkezi’nin ticari alanlarının kiralanmasına yönelik anlaşma yapıldı!

İSTANBUL FİNANS MERKEZİ HAKKINDA 

İstanbul Finans Merkezi (İFM), 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 2 bin kişilik konferans merkezi ve performans sahnesi, 1,3 milyon metrekarelik ofis alanı, yaklaşık 400 oda kapasiteli 5 yıldızlı otel ve 26 bin 500 araç kapasiteli otopark alanından oluşuyor. 

TVF İFM A.Ş, İstanbul Finans Merkezi içerisinde bulunan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Borsa İstanbul, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve İŞ GYO ofis bloklarının dışında kalan ofis alanlarının kiralanması için de Value Solution Partners’dan hizmet sağlanacak.

 

Deprem uzmanından korkutan açıklama:  Adana  ve Marmara hassasiyetini koruyor! İstanbul'da en az 7,2 büyüklüğünde olacak!
  


Geri Dön