29 / 04 / 2024

İstanbul'da selzede KOBİ'lere tam 1 milyon TL'lik faizsiz kredi!

İstanbul'da selzede KOBİ'lere tam 1 milyon TL'lik faizsiz kredi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada KOBİ'lerin kullanacakları 1 milyon TL'ye kadar olan kredilerin faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacağını söyledi.



İstanbul'daki selden etkilenen KOBİ'ler için "Acil Destek Kredisi Programı" resmen devreye alındı. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul'da eylül ayında yaşanan sel felaketinden etkilenen KOBİ'lerin desteklenmesi için KOSGEB tarafından "Acil Destek Kredisi Programı"nın devreye alındığını dile getirerek, KOBİ'lerin kullanacakları 1 milyon TL'ye kadar olan kredilerin faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacağını söyledi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır sosyal medya platformu X üzeirnden yaptığı paylaşımda, söz konusu sel felaketinden etkilenmiş olan KOBİ'lerin KOSGEB tarafından destekleneceğini dile getirdi.

Paylaşılan detyalara göre söz konusu kurum tarafından devreye alınmış olan programa ilişkin de önemli açıklamalar yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır mega kent İstanbul'da Eylül ayında yaşanan sel felaketinde, zarar gören KOBİ'lerimizin desteklenmesi için KOSGEB tarafından 'Acil Destek Kredisi Programı'nı devreye aldıklarını belirterek, KOBİ'lerin kullanacakları 1 milyon TL'ye kadar olan kredilerin faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacağını söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır sözlerini "Allah ülkemizi afetlerden korusun." diyerek tamamladı.

İstanbul da selzede KOBİ lere tam 1 milyon TL lik faizsiz kredi!

DEPREMZEDE KOBİLERE FİNANSMAN DESTEĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün resmen açıklanan depremzede KOBİ'lere faizsiz finansman desteğinde üst limit ağır hasarlılar için işletme başına 500 bin Türk Lirası'ndan 750 bin Türk Lirası'na yükseltildi.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre çalışmalarını sürdüren Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı'ndan sonra X sosyal medya platformu üzerinden KOSGEB vasıtasıyla yeni bir desteğin devreye alındığını ve Dünya Bankası ile işbirliği halinde işletme başına 200 bin lira ila 750 bin lira arasında faizsiz kredi sağlayacaklarını duyurduğu kaydedildi.
 

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Milyonları ilgilendiriyor! Emlak Vergisi ve ek MTV ödemeleri başladı!

Kentsel dönüşümde büyük adım! Teklif,TBMM Genel Kurulu’nda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön