16 / 05 / 2024

İstanbulKart’lı olanlara hediye gibi kampanya! 10 şubata kadar mutlaka yapın!

İstanbulKart’lı olanlara hediye gibi kampanya! 10 şubata kadar mutlaka yapın!

İstanbulKart sahibi olanlar için  cazip bir kampanya başlatan Akbank,  mobil uygulama üzerinden kartına yükleme yapanlara tam 50 TL chip para hediye ediyor.



Buna göre, İstanbulkart bakiyenizi tamamladığınız zaman, 50 TL’lik chip paranız hediye gelecek.  Akbank Mobil'den İstanbulkart bakiyenize 100 Türk Lirası değerinde ya da daha fazla miktarda yapacağınız yüklemeler için geçerli olacak kampanyaya, akbank.com/istanbulkart-add adımlarını izleyerek katılmak mümkün.

İstanbulKart’lı olanlara hediye gibi kampanya! 10 şubata kadar mutlaka yapın!

DİJİTAL PLATFORM ÜYELİĞİNE ÜNİVERSİTELİ AKBANKLI YÜZDE 50 KAMPANYASI

Öte yandan, üniversite öğrencilerine yönelik dijital platform üyeliği kampanyası da devam ediyor.

Akbank’ın öğrencilere yönelik bu kampanyasında ise dijital platform üyeliklerinin yüzde 50’si üniversiteli Akbank’lı dan olacak.

Katılmak isteyen üniversite öğrencileri, dijital platform üyelik bedellerini Akbank Kartı ile ödemesi halinde kampanyaya dahil olacak. Akbank kartlarıyla ödeme yapanlar, her ay ödemelerinin yüzde 50’sini geri alma şansına sahip olacak.

Kampanyadan sadece 18-26 yaş arasında olan öğrenciler ve Üniversiteli Akbanklı programına dahil olup gerekli kriterleri karşılayanlar yararlanabilecek. Üniversiteli Akbanklı programı katılımı için Akbank Mobil uygulamada yer alan Kampanyalar sayfasından form doldurarak katılım sağlanabiliyor. Netflix, Spotify, YouTube Premium, Gain, disney+ ve blutv dijital platformlarında Akbank kartlarıyla ödenecek üyelik ücretinin %50’si her ay toplam 100 TL’ye kadar olacak şekilde iadesi yapılacak.

Denizbank’a gelen emekliye anında 5.000 TL!

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!

Emekliye o bankadan 7 bin TL! Geri ödemesi aylık 213 TL!


Geri Dön