18 / 06 / 2024

Özel şirketler çalışanlarına zam yapma kararı aldı!

Özel şirketler çalışanlarına zam yapma kararı aldı!

Özel sektörde önde gelen firmalar, çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için maaşlara ara zam yapma kararı aldı.



KMC GROUP: 1 Temmuz’dan itibaren ücretlere yüzde 30 zam yapacak. Ayrıca Kurban Bayramı öncesinde her personele 10 bin lira ödeme yapacak.

BARAN MOTOR BOBİNAJ: Çalışanlarının aylıklarına iyileştirmeler yaptığını duyurdu.

TOLKAR MAKİNE: Temmuz ayından geçerli olmak üzere çalışanların ücretlerine yüzde 15 ila yüzde 25 arasında değişen oranlarda zam yapacak.

TEZCAN GRUBU: İmkanlar ölçüsünde, ara zam ile çalışanlarına destek olacak.

KURYAP: Çalışanlara 1 Temmuz’dan itibaren gerekli iyileştirmeyi yapma kararı aldı.

ERBAKIR: 1 Haziran itibariyle çalışanların ücretine yüzde 30 oranında seyyanen artış yaptı. Ayrıca brüt 500 TL olan Kurban Bayramı ikramiyesini de 1.000 TL ye çıkardı.

Özel şirketler çalışanlarına zam yapma kararı aldı!

ASKON DEMİR ÇELİK: Her yıl iki kez ücret artışı yapan firma, bu yıla özel her çeyrek sonunda artış yapma kararı almasına rağmen, temmuz ayında yapacağı artışı da enflasyon nedeniyle Haziran ayına çekti.

ABALIOĞLU LEZİTA: 1 Haziran itibari ile tüm çalışanların ücretlerine yılın ikinci ücret artışını yüzde 25 oranında yaptı.

Editörün Notu: Bu haber 21 Haziran 2022, saat 20.55'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 36 kuruş, euro 18 lira 24 kuruş, altının gramı ise bin 25 lira 13 kuruş değerindedir.

TRT'de temmuz zammıyla ilgili vatandaşa müjde

Dünyaca ünlü isimden altın yatırımcılarına müjde

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön