05 / 05 / 2024

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Japon motor devi olan Kawasaki, yeni kargo bisikletini tanıttı. İşte detaylar!



Japonya merkezli olan Kawasaki, Noslisu ismini verdiği elektrikli kargo bisikletini görücüye çıkarttı. Bu yeni ürün yani Noslisu, Kawasaki'nin etkileyici üç tekerlekli teknolojisini kullanışlı bir kargo bisikleti tasarımı ile birleştirdi.

Noslisu, Japon motosiklet üreticisinin kargo üç tekerlekli bisiklet alanında attığı ilk adım olarak tanımlanıyor. Kullanışlı ve estetik odaklı olan üç farklı versiyonda isteyen kullanıcılara bu kargo e-bisikleti, taşımacılıkta yeni bir çağı başlatmayı amaçlıyor.

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Kawasaki Noslisu'nun ilk modeli, üç tekerlekli pedal destekli bisiklettir ve sürücü belgesi istenmez. 180W gücünde bir arka göbek motoru ve kullanışlı olan ön kargo sepetine sahip olan bu model, tasarımı ile de tek şarjla 30 mil menzile kadar pedal destekli sürüş ikanı veriyor. Bu versiyonun Japonya'daki satış fiyatının 363.000¥ olduğu belirtildi. Kawasaki, Noslisu'nun fiyatı ve pratik taşıma pratiği ile günlük kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt verecek.

Kawasaki Noslisu serisinin ikinci modeli de Noslisu E, daha kuvvetli bir performans imkanı sunuyor ve kullanım için sürücü belgesi de gerekiyor. Gelişmiş pedal yardımına ilave olarak 500W gücünde bir arka göbek motoruna sahip olan bu model, standart modeli gibi tek şarjla 30 mil menzile kadar çıkabiliyor. Noslisu E'nin Japonya'daki satış fiyatı ise 431.100¥ olduğu açıklandı.

Serinin üçüncü ve aynı şekilde son modeli de Noslisu Cargo’dur. Geniş bir taşıma kapasitesi arayan profesyonellerin gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmış olan bu model, 180W gücünde bir arka göbek motoru bulunduruyor ve kullanım için sürücü belgesi gerekliliği de belirtildi. Ön aks ile gidon arasında geniş bir kargo bölmesi yer alan Noslisu Cargo'nun Japonya'daki satış fiyatı da belli oldu o 414.700¥. Kawasaki’nin bu modellerin global pazarda olup olmayacağı ise şu an belli değil.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön