21 / 05 / 2024

Kadınlar için emeklilik müjdesi açıklandı! Bakın detaylar neymiş!

Kadınlar için emeklilik müjdesi açıklandı! Bakın detaylar neymiş!

Kadınlara yönelik sağlanan önemli yeniliklerden biri de emeklilik sistemi olacak. Yakında uygulamaya konulacak bu sistemin seçimlerin ardından düzenlenmesi planlanıyor. Milyonlarca ev hanımı ve anne, hem sosyal güvenlik haklarına sahip olacak ve en önemlisi de emekli olma haklarını elde edebilecekle



Kadınlar için emeklilik müjdesi açıklandı! Bakın detaylar neymiş!

Çocuk sahibi olan ev kadınlarına farklı sistemde bir emeklilik hakkı tanınacak

İsteğe bağlı sigorta ile çocuk sahibi ev kadınları da erken emekli olma hakkına sahip olabilecekler. Kriterin çocuk sayısı olduğu belirtilmiş olup yıpranma sistemine göre yaş ve prim şartlarında bir iyileştirme yapılacak. Daha önce çalışmış olan annelerin bu kapsamda daha fazla avantajlı oldukları öne çıkmaktadır. Çalışan annelere yıpranma esnekliğiyle yaş şartı da geri çekilecek.

1 milyon esnafa müjdeli haber! Erken emeklilik için şartlar netleşiyor!

Düşük primle yüksek emekli maaşı almak artık hayal değil! O tarihe dikkat!

Emekli maaşlarına ikramiye desteği: SGK tek tek tarih verdi! Bayram ikramiyeleri hesaplara geçiyor!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön