02 / 05 / 2024

Kamuda farklı kadrolarda personel alımı yapılacak! İşte her bir kadronun istediği şartlar

Kamuda farklı kadrolarda personel alımı yapılacak! İşte her bir kadronun istediği şartlar

Kamu üniversitesi, istihdam olanaklarını genişletmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni personel alımları gerçekleştirecek. Bu fırsatı değerlendirmek isteyenler, ilgili duyuruları takip etmelidir.



Bu alımlar ile lise mezunu gençler iş imkânı bulacak ve üniversitenin hizmetleri daha etkili hale getirilecek. Üniversite bünyesinde yapılacak alımlar kapsamında, 12 büro personeli ve temizlik personeli işe alınacak. Bu sayede, üniversitenin personel eksikliği giderilecek ve daha verimli bir çalışma ortamı oluşturulacak. Alımlar ile ilgili detaylar henüz açıklanmamış olsa da başvuru süreci ve şartları yakında ilan edilecektir. 

Kamuda farklı kadrolarda personel alımı yapılacak! İşte her bir kadronun istediği şartlar

Personel alımlarında aranan koşullar

Kamu üniversitesi, büro personeli alımı için başvuru koşullarını belirledi. Başvurular, lisans ve önlisans mezunları olmak üzere iki gruba ayrılacak.

Lisans mezunları, Maliye, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinden birinden mezun olmalıdır. Ayrıca, adayların Yönetici Asistanlığı ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikası ve hizmet döküm raporu sahibi olmaları gerekmektedir.

Önlisans mezunları ise, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı bölümlerinden mezun olmalıdır. Başvuracak adayların 35 yaşını tamamlamamış olması ve KPSS’den en az 65 almış olmaları gerekmektedir.
Başvuruların kabul edileceği tarihler ve detaylı şartlar ilerleyen zamanlarda açıklanacaktır. Kamu üniversitesi, işe alınacak personelin niteliği ve yetkinliği konusunda titizlikle hareket edecektir.
 


Geri Dön