01 / 05 / 2024

Kaptan Kartal: Göreve gelirsek İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacağız!

Kaptan Kartal: Göreve gelirsek İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacağız!

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaptan Kartal, göreve geldikleri taktirde İstanbul Boğazı' nın aynısını yaparak, Mersin'i iki yakaya dönüştüreceklerini söyledi...




BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaptan Kartal, göreve geldikleri taktirde İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacaklarını söyledi.


Kartal, yaptığı açıklamada, kimseye iftira atmadan, hakaret etmeden siyaset yaptıklarını ve projeleriyle ortaya çıktıklarını belirtti. BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'ndan emanet aldıkları siyasi anlayışı sürdüreceklerini ifade eden Kartal, ev ev, köy köy gezerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını, herkesten oy isteyeceklerini kaydetti. Sandığın içini milletin dolduracağını, Allah'a güvenerek yola çıktıklarını vurgulayan Kartal, "Allah’ın izniyle sırtımız sağlam. BBP'ye inanıyorsan, adayını seviyorsan oyunu ver. Kimseye iftira atmayacak, hakaret etmeyeceğiz. Adam gibi siyaset yaparak projelerimizle geleceğiz. 100 bin kişiye iş bulacak, İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacağız. Müftü deresini 1 kilometre genişleteceğiz. Mersin'i iki yaka yapacağız. Ortasında kız kulesini yapacağız. Mersin’de sevgi evlerini açacağız. Bu sevgi evleriyle kimse sokakta kalmayacak. Hayvan barınakları yapacağız. Her mahallede taziye evleri açacağız. Muhtarlara yer tahsis edeceğiz" dedi.


Bütün belediye başkan adaylarına da çağrıda bulunan Kartal, şöyle devam etti; " Yerelde ve genelde iktidar olan partiler Mersin ve ilçelerimiz için vaat ettiklerini neden bugüne kadar yapmadılar? Şimdi her şeyi vaat ediyorlar. O zaman buyurun bütün adaylar olarak Mersin’e yapılacak olan projelerimizi noterde kayıt altına alalım. Kazanıp ta projeleri yapamayan istifa etsin ya da 5 yıl sonra aldığı maaşların tamamını geri iade etsin. Ben buna hazırım." 



Doğu Rehberi


Geri Dön