22 / 05 / 2024

iki yakaya dönüşecekmi

iki yakaya dönüşecekmi

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaptan Kartal, göreve geldikleri taktirde İstanbul Boğazı' nın aynısını yaparak, Mersin'i iki yakaya dönüştüreceklerini söyledi...

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Evleneceklere enflasyon ve kur şoku! Düğün maliyetleri iki katına çıktı! Ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Düğün yapacak çiftler, yüksek enflasyon ve kur yükselişi sebebiyle bütçelerini zorluyor. Düğün maliyetleri iki katına çıktı. Peki ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Evini dönüştürmek isteyenler hemen baksın! İki yıl ödemesiz, 1 milyon 250 bin TL’lik kentsel dönüşüm kredisi veriliyor!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden sonra Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlar için daire başına iki yıl ödemesiz 1 milyon 250 bin lira ayrıldı. 

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün...

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

Rize'de kentsel dönüşüm fırsatçılığı! İş yeri kiraları iki kat arttı!

Rize’de kentsel dönüşüm başladı. Yıkılacak binalar için mülk sahipleri ve kiracılardan yıl sonuna kadar dükkanlarını tahliye etmeleri istenince yeni yer aramaya başlayan iş yeri sahipleri kira şoku yaşadı. Dükkanlara olan talep artınca kira fiyatları da iki kat arttı.

Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük!

Gazeteci Okan Müderrisoğlu, "Bir kez daha Türkiye"nin "deprem ülkesi" gerçeği ile yüzleştik. Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük." diyor...

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale yapılacak.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde iki ayrı ihale yapacaklarını açıkladı.

3 başlıkta kentsel dönüşümde üçte iki çoğunluk kuralı!

Avukat Kadir Kurtuluş 3 başlıkta kentsel dönüşümde üçte iki çoğunluk kuralını inceledi. İşte kentsel dönüşümde çoğunluk kuralının tüm detayları...

iki yakaya dönüşecekmi Haberi

iki yakaya dönüşecekmi


BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaptan Kartal, göreve geldikleri taktirde İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacaklarını söyledi.


Kartal, yaptığı açıklamada, kimseye iftira atmadan, hakaret etmeden siyaset yaptıklarını ve projeleriyle ortaya çıktıklarını belirtti. BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'ndan emanet aldıkları siyasi anlayışı sürdüreceklerini ifade eden Kartal, ev ev, köy köy gezerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını, herkesten oy isteyeceklerini kaydetti. Sandığın içini milletin dolduracağını, Allah'a güvenerek yola çıktıklarını vurgulayan Kartal, "Allah’ın izniyle sırtımız sağlam. BBP'ye inanıyorsan, adayını seviyorsan oyunu ver. Kimseye iftira atmayacak, hakaret etmeyeceğiz. Adam gibi siyaset yaparak projelerimizle geleceğiz. 100 bin kişiye iş bulacak, İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacağız. Müftü deresini 1 kilometre genişleteceğiz. Mersin'i iki yaka yapacağız. Ortasında kız kulesini yapacağız. Mersin’de...