21 / 05 / 2024

mersin iki yaka olacakmı

mersin iki yaka olacakmı

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaptan Kartal, göreve geldikleri taktirde İstanbul Boğazı' nın aynısını yaparak, Mersin'i iki yakaya dönüştüreceklerini söyledi...

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Mersin'in iki mahallesinde kentsel dönüşüm Eylül'de başlıyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Barış ve Bahçe mahallelerinde Eylül ayı içerisinde yıkımlar başlayacak.

Mersin metro ihalesinin maliyeti ne kadar? 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro ihalesinin maliyeti merak konusu oldu.  Kamu İhale Kurumu'nun iki ay önce iptal ettiği metro ihalesinin maliyetini 790 milyon lira artırıp tekrar ihaleye çıkarılmıştı. 

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

Mersin Tarsus'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, iki ailenin bireyleri arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı belirtilen silahlı kavgada iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

İki Yaka İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İki Yaka İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Mersin'deki sitede iki yönetici sorunu!

Mersin'de 700 dairelik bir tatil sitesinde Ahmet Gülel ikinci kez yönetici olarak seçildi. Hak sahiplerinin topladığı imzalarla yenilenen seçimde Nevzat Bilgin yönetici oldu. İki yöneticiye de ayrı ayrı aidat ödeyen site sakinleri sorunun çözülmesini istedi.

Mersin'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 7.İcra Dairesi, Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Yaka Mahallesi'ndeki 131 Ada, 3 Parselde kayıtlı benzin, mazot, LPG ve Servis İstasyonu niteliğindeki gayrimenkulü  6 milyon 800 bin 4 TL'ye icradan satıyor...

mersin iki yaka olacakmı Haberi

mersin iki yaka olacakmı


BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaptan Kartal, göreve geldikleri taktirde İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacaklarını söyledi.


Kartal, yaptığı açıklamada, kimseye iftira atmadan, hakaret etmeden siyaset yaptıklarını ve projeleriyle ortaya çıktıklarını belirtti. BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'ndan emanet aldıkları siyasi anlayışı sürdüreceklerini ifade eden Kartal, ev ev, köy köy gezerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını, herkesten oy isteyeceklerini kaydetti. Sandığın içini milletin dolduracağını, Allah'a güvenerek yola çıktıklarını vurgulayan Kartal, "Allah’ın izniyle sırtımız sağlam. BBP'ye inanıyorsan, adayını seviyorsan oyunu ver. Kimseye iftira atmayacak, hakaret etmeyeceğiz. Adam gibi siyaset yaparak projelerimizle geleceğiz. 100 bin kişiye iş bulacak, İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacağız. Müftü deresini 1 kilometre genişleteceğiz. Mersin'i iki yaka yapacağız. Ortasında kız kulesini yapacağız. Mersin’de...