09 / 05 / 2024

Kılıçdaroğlu'ndan gençlere ÖTV vaadi! Duyan araç fiyatlarına baktı

Kılıçdaroğlu'ndan gençlere ÖTV vaadi! Duyan araç fiyatlarına baktı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere vaatlerini açıkladı. İşte ÖTV, burs ve enflasyon konusunda gençlere söz veren Kılıçdaroğlu'nun vaatleri...



EKONOMİK VE SOSYAL KONSEY İLK TOPLANTISINI YAPACAK...
Ekonomik ve Sosyal Konsey aktif hale getirilecek. Saraydaki, kurumlardaki çetelerin değil, işçi memur, çiftçi, sanayici ve esnafın gerçek sorunları akılcı doğru ve adil politikalarla çözülecek… Devlet sağlıklı karar mekanizmaları üretmek zorundadır… Aklı ve bilimi iktidar yapacağız… Hiç kimse unutmasın bir ülke ya ilimle yönetilir ya zulümle yönetilir…

TANK PALET FABRİKASI ORDUMUZA TESLİM EDİLECEK…
Katar ordusuna peşkeş çekilen Sakarya’daki Tank-Palet Fabrikası geri alınıp, şanlı ordumuza, Mehmetçiğimize iade edilecek.

ŞEHİRCİLİK VE AFET YÖNETİMİ BAKANLIĞI KURULACAK...
Kahramanmaraş merkezli depremlerde yetersizliği görülen afet yönetim sistemi, kurulacak Şehircilik ve Afet Yönetimi Bakanlığı bünyesinde yeniden yapılandırılacak. Kentsel dönüşümde merkezi idare ve yerel yönetimlerin tam uyumlu işbirliği için çalışma başlatacağız.

ESNAF BAKANLIĞI KURULACAK…
Ticaret Bakanlığı, 'Esnaf ve Ticaret Bakanlığı' olarak yeniden yapılandırılacak. Esnafın sahipsiz olmadığını herkes görecek, sırtlarındaki yükü kaldıracağız…

ESNAFIMIZIN FAİZ BORÇLARI SİLİNECEK…
Esnafın pandemi döneminde ve depremden etkilendiği illerde bankalardan aldığı kredilerin faizleri, Bağ-Kur ve vergi borçlarının faizleri silinecek, anapara ise makul ölçülerde taksite bağlanacak.

KİRA STOPAJ VERGİSİ SIFIRLANACAK...
Bir kararname ile esnafın kira stopaj vergisi sıfırlanacak.

TARIM VE GIDA GÜVENLİĞİ BAKANLIĞI KURULACAK...
Tarım ve Orman Bakanlığı, “Tarım ve Gıda Güvenliği Bakanlığı” adıyla yeniden yapılandırılacak. Yaşanan gıda enflasyonunun, pahalılığın önüne geçmek için acil eylem planı hazırlanacak.

ÇİFTÇİLERİMİZİN VE BALIKÇILARIMIZIN KREDİ FAİZLERİ SİLİNECEK…
Çiftçilerin bankalardan veya tarım kredi kooperatiflerinden aldıkları kredilerin faizleri sıfırlanacak, anapara ise ödeyebilecekleri şekilde taksite bağlanacak. Üretenin kazandığı bir Türkiye inşa edilecek…

Fındık ve çay stratejik sektördür… Devlet, fındık üreticisi ile rekabet etmeyecek, uluslararası kartellerin üreticinin alın terini sömürmesine izin vermeyeceğiz.

ÇAY-KUR’da soyguna son verilecek. ÇAY-KUR yeniden üretici dostu olacak. İşçilerin kadro sorunu çözülecek.

Tarım Kanunu’nun 21’nci maddesi tam olarak uygulanacak, çiftçimiz milli gelirden alması gereken en az yüzde 1’lik desteği almaya başlayacak. “Çiftçimizin kanunen 2006 yılından beri hak edip de bir türlü alamadığı milli gelirden HAKLARI OLAN yüzde 1’lik refah payını ödemeye başlayacağız.”

ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI VE GAZİLERİMİZ İÇİN TOPLANAN YARDIMLAR HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK
Beşiktaş’taki terör saldırısında (10 Aralık 2016) hayatını kaybeden 39 polis, 8 sivil toplam 47 şehidimiz ile 15 Temmuz şehit yakınları ve gaziler için vatandaştan toplanan paraların tamamı faizleri ile birlikte hak sahiplerine verilecek.

SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ İLK KABRİNE GERİ GETİRİLECEK…
Hangi koşulda, bedeli ne olursa olsun; vatan topraklarına sahip çıkılacak, Süleyman Şah Türbesi vatan toprağına geri getirilerek, orada şanlı bayrağımız dalgalanacak…

10 BİN DOLAR ALAN SİYASETÇİ İÇİN SÜREÇ BAŞLATILACAK
Siyasi Ahlak Kanunu çıkarılacak… Siyaset kirlilikten arındırılacak. Beytülmale kirli ellerin uzanmasına izin verilmeyecek… 10 bin dolar rüşvet alan siyasetçi için adli sürecin başlatılması sağlanacak."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön