13 / 09 / 2024

Kipa, 38. hipermarketini Turgutlu'da açtı

Kipa, 38. hipermarketini Turgutlu'da açtı

İzmir-Turgutlu E-96 karayolunun Turgutlu girişinde saat 10:00'da gerçekleşen açılış büyük ilgi gördü


Teus Group'tan Antalya'ya dev proje!


10 bin metrekare alan üzerine kurulan Kipa mağazasının açılış törenine Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Emniyet Müdürü Necmettin Akça, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan, Kipa üst düzey yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

MEHTER TAKIMIYLA
Turgutlu As Mehter Takımı'nın çaldığı marşlar sonrası konuşan Tesco Kipa Ege Bölgesi Direktörü Reha Kargı, "Kipa olarak Ege bölgesinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. 38. hipermarketimizi Turgutlu'ya açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turgutlu halkına en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışacağız. Halka kaliteli, taze ve ucuz ürünleri satacağız. Bu hipermarkette Turgutlulu personelin çalışacak olması bizi sevindiriyor. Halkın Kipa'ya ilgi göstermesini bekliyoruz. Doğa dostu olan Kipa, Turgutlu mağazasında gün ışığı enerjisi sayesinde 206 bin Kw'lık enerji tasarrufu gerçekleştirecek" dedi.

CANLILIK GETİRECEK
Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise "Kipa'nın Turgutlu'ya açılmış olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Orhan şöyle konuştu: "Vatandaşlarımızın bundan böyle bol çeşidin bulunduğu mağazadan ucuz ve kaliteli mallar alacağına inanıyorum. Kipa, E-96 Turgutlu karayolu üzerine ayrı bir canlılık getirecektir. Kipa mağazalarının kurucusu  İzmir  Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Ahmet Priştinayı da rahmetle anıyorum" dedi.

Hediyeler dağıtıldı
Kipa hipermarketinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Serhat Orhan, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan ile Kipa Ege Bölgesi direktörü Reha Kargı birlikte kestiler. Açılışa Turgutlu halkı ilgi gösterirken, vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
YeniAsır/İlker Uyar


Geri Dön