03 / 05 / 2024

KİPTAŞ Meydan Evler bugün sahiplerine teslim ediliyor! Beklenen projede 6 ay erken teslim müjdesi! 

KİPTAŞ Meydan Evler bugün sahiplerine teslim ediliyor! Beklenen projede 6 ay erken teslim müjdesi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından 31 Mayıs 2021 tarihinde temeli atılan ve 158 bağımsız birimin yer aldığı KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler sahiplerine teslim ediliyor...



ÜLKEMİZİN İLK ÇEVRECİ SOSYAL KONUTU: TUZLA MEYDAN EVLER

Tuzla Meydan Evler projesi, Türkiye’de ilk defa bir sosyal konut projesinde kullanılan “Gri Su Geri Kazanım” sistemiyle öne çıkıyor. “Gri Su Geri Kazanım Sistemi” ile; evlerde kullanılan sular (duş, küvet, lavabo, çamaşır makineleri ve mutfaklardan vb. gelen evsel nitelikli atık sular) arıtılarak yeniden (klozetlerin rezervuarlarında ve bahçe sulaması için) kullanılıyor.

Böylelikle hem bu konutlarda yaşayanların su faturalarından hem de sadece bir günde ortalama 100-150 kişinin ihtiyacı olan yaklaşık olarak 20 bin litre sudan tasarruf edilerek, doğal su kaynaklarının ve çevrenin korunmasına önemli katkı verecek.

KİPTAŞ Meydan Evler bugün sahiplerine teslim ediliyor! Beklenen projede 6 ay erken teslim müjdesi! 

KİPTAŞ'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, merkezinde insan olan, çevre odaklı olarak hayata geçirilen KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler, modern mimarisi, çocuk oyun alanları, cadde üstü dükkânları, kreşi ve duvarlarla çevrili olmayan tasarım anlayışıyla bulunduğu bölgeye de değer katacak.

KİPTAŞ Meydan Evler projesinde 23 konut 2+1 açık mutfak, 94 metrekare alana sahip 73 konut 2+1 kapalı mutfak olarak dizayn edildi. Projede yer alan 53 adet 3+1 konut ise 105 metrekare alana sahip.

Dar gelirli İstanbulluların konut sahibi olduğu KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de konut fiyatları 264 bin TL'den başlıyordu. KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinde otopark alanları, dükkanlar, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar bulunuyordu.

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne? İşte 7 projedeki son dakika gelişmeleri!


Geri Dön