05 / 05 / 2024

Kırmızı et fiyatları için çarpıcı karar: Ramazan bitene kadar...

Kırmızı et fiyatları için çarpıcı karar: Ramazan bitene kadar...

Ramazan ayına iki ay kala kırmızı et fiyatlarına ilişkin Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Fiyatlar konusunda spekülatif açıklamalar olduğu söylenirken zam konusuna da açıklık getirildi. Buna göre; Ramazan ayı bitene kadar kırmızı et fiyatlarına zam yapılmasının dü



ET VE SÜT KURUMU'NUN KARKAS ET ÇALIŞMASI!

Yardımcı, Et ve Süt Kurumunun Ramazan için hazırlıklarını sonlandırarak, ihtiyaç durumunda üreticilerin maliyetlerini göz önüne alarak piyasaya taze karkas et satışı yapma kararıyla alakalı, vatandaşın ucuz et yemesi için devletin her zaman fiyatta denge sağladığını söyledi.

Hem üreticiyi, kasabı hem de vatandaşı korumanın önemli olduğuna vurgu yapan Yardımcı, şöyle konuştu:

"Ramazan için biz bugünden çalışmalara başladık. Her yıl Ramazan'da söylediğim spekülatörler çıkıyor, devletimiz bunu dengelemek için Et ve Süt Kurumu aracılığıyla et getiriyor, getirecek de. Ben her zaman buna karşı olduğum halde, bu kez karşı değilim. Spekülatörler için devletimiz gerekeni yapacak. Et ve Süt Kurumu denge olsun, hem üreticiyi hem esnafı korusun ve herkes kazansın istiyoruz. Ramazan bitene kadar  kırmızı ete zam yapmayı düşünmüyoruz. Spekülatörlerin karşısında duracağız, korkumuz da yok. Her sene aynısını yapıyorlar, devletimiz buna yönelik tedbirini alıyor."


Elektrik faturasını azaltmak için dikkat edilmesi gereken 7 önemli konu! Bunları yaparsanız faturanız düşer!

Türk-İş açıkladı: Açlık sınırı, asgari ücreti geçti! İşte son rakamlar...

Bugün emekli olan bir kişi ne kadar emekli maaşı alır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön