27 / 04 / 2024

Konut fırsatçılarına ceza yolda! Bakanlık tek tek inceleyecek!

Konut fırsatçılarına ceza yolda! Bakanlık tek tek inceleyecek!

Orta gelirlilere yönelik olarak başlatılan ve 'Yeni Evim' adıyla açıklanan konut kampanyasının duyurulmasından sonra fırsatçılar da harekete geçti. Edinilen bilgilere göre Hazine ve Maliye Bakanlığı da fırsatçıları yakın takibe aldı. İşte detaylar...



Orta gelirlilere yönelik olarak başlatılan ve 'Yeni Evim' adıyla açıklanan konut kampanyasının duyurulmasından sonra fırsatçılar da yine harekete geçti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu kampanyanın açıklandığı günden itibaren konut fiyatlarını bir gün içerisinde 1 milyon TL'ye varan tutarda artıran fırsatçılar vatandaşları da isyan ettirdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sosyal medyada da büyük tepkinin verildiği fırsatçılık için Hazine ve Maliye Bakanlığı hemen harekete geçti. Edinilen bilgilere göre Hazine ve Maliye Bakanlığı fırsatçıları yakın takibe aldı.

Konut fırsatçılarına ceza yolda! Bakanlık tek tek inceleyecek!

Sabah gazetesinden Betül Alakent'in haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı bu kapsamda Sahibindencom platformundan 31 Aralık 2022 tarihli ilan fiyatlarını isteyen Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettişleri, fiyatları tek tek inceleyecek.

Peki merakla beklenen Yeni Evim kampanyasından sonra fiyatlar ne kadar arttı? İşte detaylar...


 


Geri Dön