13 / 05 / 2024

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.



Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı'ya göre; konut almak isteyenlerin öncelikleri arasında spor salonu olan konutların ön plana çıkması hiç de şaşırtıcı değil. 

Rezidanslardaki spor salonunun kendi evinizde yaşarken formda ve sağlıklı kalmak isteyenler için kolaylık ve rahatlık sağlayacağını söyleyen Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, yalnızca kolaylık sağlamakla kalmayacağını, aynı zamanda insanların dışarıdaki spor salonlarını ziyaret etme ihtiyaçlarını azaltarak zamandan ve paradan tasarruf etme fırsatı sunduğunu da söyledi. Alıcı ayrıca, doğru ekipman ve bakım ile bu site spor salonlarının herhangi bir konutun sakinleri için büyük varlıklar olabileceğini söyledi.

Sağlıklı ve zinde bir yaşam için spor salonlarının önemine de değinen Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı spor salonlarının konut sakinlerine egzersiz yapmak, spor yapmak ve sosyalleşmek için güvenli ve keyifli bir alan sağlayabileceğini belirterek, ek olarak, bir rezidansta spor salonu olmasının aktif bir yaşam tarzı arayan potansiyel alıcıları çekebileceği için mülke değer katabileceğini de söyledi.

Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı açıklamasında konutlarda spor salonlarına yönelik artan talebi karşılamak amacıyla geliştiricilerin yeni binalar tasarlarken ya da mevcutları yenilerken bunları planlarına dahil etmeyi düşünmesi gerektiğini söyledi. Selahattin Alıcı ayrıca ek olarak inşaatçıların, alanın güvenlik standartlarını karşılamasını ve gerekli spor ve fitness ekipmanlarıyla donatılmasını sağlaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kiracıların ev alma hayali gerçek oluyor! İkinci el konut müjdesi verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

Ev almak isteyen orta gelirliler dikkat! Yeni Evim kampanyasına nasıl başvurulur? 


Geri Dön