04 / 05 / 2024

Koray Malhan: Ofiste Avrupa ve ABD'den daha moderniz!

Koray Malhan: Ofiste Avrupa ve ABD'den daha moderniz!

Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Koray Malhan "Türkiye'de sürekli yeni işler, yeni ofisler yapıldığı için birçok Avrupa-Amerika şehrine göre daha iyi ofisleri Türkiye'de görüyoruz." dedi...



Türkiye'de yer alan ofislerin Avrupa ve Amerika'da yer alan ofislerden daha modern bir yapıda olduğunu söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Koray Malhan, "Türkiye'de genç nüfus ve  gelişen ekonominin varlığı elbette modern ofislerin varlığım ve büyümesini de daha hızlandınyor. Aslına bakarsak Türkiye'de sürekli yeni işler, yeni ofisler yapıldığı için birçok Avrupa-Amerika şehrine göre daha iyi ofisleri Türkiye'de görüyoruz. Türk yöneticiler çok daha fazla kriz gördüğü için ofis projelerinde gelişen ekonomiyle paralel Dünyanın en ileri projelerini Türkler gerçekleştiriyor" dedi.
158 MİLYON TL CİRO
Koleksiyon olarak son 2 yüda çok önemli ofis projeleri yaptıklarım dile getiren Koray Malhan, "İŞGYO, Anadolu Grubu, sahibinden, com, yemeksepeti.com, Toyota Türkiye, Euro Sigorta gibi Türkiye'de önemli projelere imza attık. Yurt dışında ise Philips, BITC ve EFG Hermes gibi şirketlerin ofislerine Koleksiyon imzasını attık. Bununla birlikte 2013 yılında yine önemli ve büyük şirketlere dair anlaşması yapılmış ama tümüyle işi henüz teslim etmediğimiz başka projelerimizin de bulunduğunu ifade etmek isterim. 2013 yılı için hedeflenen ciromuz 158 müyon TL'dir. Bu yıl ki hedef ciromuzun yaklaşık 88 müyon TL'sini yani yüzde 75'ini ofis mobilyalarından elde edeceğimizi öngörüyoruz" açıklamasını yaptı.


Hürriyet

Geri Dön