19 / 05 / 2024

KOSGEB'ten kendi işini kurmak isteyenlere tam 1 milyon 685 bin TL destek!

KOSGEB'ten kendi işini kurmak isteyenlere tam 1 milyon 685 bin TL destek!

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişimine destek olmak amacıyla KOSGEB, yeni bir kredi desteği sunuyor. Bu kez, üst limiti 1 milyon 685 bin TL olan hibe ve faiz destekli krediler verilecek. KOSGEB desteğinden faydalanmak için sağlanması gereken şartlar...



 KOSGEB ten kendi işini kurmak isteyenlere tam 1 milyon 685 bin TL destek!

Toplam destek 1 milyon 685 bin TL

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB), yeni destek programı kapsamında toplam 1 milyon 685 bin TL ödeme yapmayı planladığını duyurdu. KOSGEB'in sekizinci adımı olan 'enerji verimli elektrik motorları değişimi desteği' kapsamında 80 bin TL ödeme yapacağı açıklandı. Dokuzuncu adım olan 'bağımsız değerlendirme desteği' kapsamında ise 20 bin TL destek sağlanacak.

KOSGEB, onuncu adımı olan 'model fabrika desteği' için 100 bin TL ayırdı ve on birinci adımı olan 'teknik danışmanlık desteği' için de 50 bin TL ödeme yapacağını açıkladı. Ödeme kalemlerinin on ikincisi olan 'dijital dönüşüm danışmanlığı desteği' kapsamında ise KOSGEB, 20 bin TL'yi yüzde 100 hibe olarak sağlayacak. Ödeme kalemlerinin on üçüncüsü olan 'afet dönemi yaşam alanı desteği' kapsamında ise 300 bin TL sağlanacak ve bu miktar yüzde 60 hibe olarak verilecek.

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

Depremzede vatandaşlara bir destekte KOBİ'den geldi! İşletmecilere 1 buçuk milyon lira faizsiz kredi desteği sağlanacak!

Depremzede KOBİ'lere müjde! Kredi borçları silinecek, 1 milyon liralık faizsiz kredi desteği verilecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön