04 / 05 / 2024

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları 2022 yılı itibariyle çok sert rüzgarların estiği bir düşüş döneminden geçerken, endüstrideki toplam kripto para ve token sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 20 bini de geçti



Kripto paraların hepsi hayatta kalacak mı?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Bitcoin maksimalistleri başta olmak üzere birçok uzman, altcoin‘lerinin yüzde 90’dan fazlasının uzun dönemde yok olacağını öne sürerken, kullanım alanı bulunanların ve yükseliş dönemlerindeki çeşitli manipülasyonlardan uzak kalmayı başaranların ise hayatta kalma şansının çok daha yüksek olacağı belirtiliyor.

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Son dönemlerde kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlerde piyasada toplamda 2 trilyon dolara yakın bir para çekilirken, bu düşüşün en büyük darbesini de hem dolar hem de Bitcoin paritesinde altcoin’ler görmüş oldu.

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, geçtiğimiz hafta yeniden 20 bin doların üzerine çıkan ve son günlerde de 21 bin doların üzerinde tutunabilen kripto paraların şahı Bitcoin sayesinde, piyasaya fazladan 100 milyar doların daha girdiği ifade ediliyor.Tabii ki 20 bin kripto para ve token içinde bulunan binlercesinin de dolandırıcılık amaçlı çıkarıldığını da bilmek gerek.

Kripto paralar haftaya nasıl başladı? Kriptolarda değer kaybı durdu mu? Yatırımcılar dikkat! 

Kripto paralarda bunlara dikkat! Yanıltan gerçekler ortaya çıktı! Yatırımcılar gözden kaçırmayın! 

Kripto para borsasında neler oluyor? Uzman isimden kritik uyarı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön