03 / 05 / 2024

Kripto para sayısı kaç

Kripto para sayısı kaç

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları 2022 yılı itibariyle çok sert rüzgarların estiği bir düşüş döneminden geçerken, endüstrideki toplam kripto para ve token sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 20 bini de geçti

SEC Başkanı'ndan kripto para uyarısı...

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC Başkanı Gary Gensler, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulundu. İşte haberin detayları...

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Borsadan sonra kriptoda da çılgın artış! Yatırımcı sayısı 425 milyonu buldu!

Kripto para piyasalarının meydana getirdiği değere ve dünya çapında kriptonun ne kadar benimsendiğine yönelik yeni bir rapor yayımlandı. New World Wealth’e göre, küresel çapta toplam kripto para yatırımcısı sayısının 425 milyonu buldu.

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Kripto para piyasalarının gözü FED toplantısına çevrildi!

Kripto para piyasaları, ABD merkez bankasından çıkacak faiz kararına odaklandı. FED geçen ay faiz oranını sabit tutma kararı almıştı.

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

OpenAI CEO'su (ChatGPT'nin yaratıcısı) Sam Altman, WorldCoin adlı bir kripto para birimini tanıtıyor. Yüksek profilli risk sermayesi yatırımcılarından 100 milyon dolar topladıkları ve cep telefonunuza indirebileceğiniz bir World App kripto cüzdanı çıkardıkları bildirildi. 

Kripto para borsasında deprem etkisi! Japonya'dan 721 milyon dolarlık kripto para çalındı

Nikkei Business Daily gazetesinin Pazartesi günü İngiltere Blockchain analiz sağlayıcısı Elptic tarafından yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, Kuzey Kore'ye bağlı bilgisayar korsanı gruplarının Japonya'dan 721 milyon dolar değerinde kripto para varlığı çaldığını bildirdi.

Bitcoin yeniden 30 bin dolar seviyelerini aştı! Kripto para birimlerinde yükseliş sürecek mi?

Küresel piyasalarda merkez bankalarının faiz artırımlarının sonuna gelindiğine ilişkin beklentiler kripto para birimlerini yeniden hareketlendirdi. Bitcoin 10 ay aradan sonra yeniden 30 bin dolar sınırını geçerken, Ethereum ise bin 918 dolar seviyelerinde hareket ediyor.

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), kripto para birimleri konusunda dokuz adımlık bir eylem planı geliştirdi. IMF, kripto para birimleri ile ilgili önemli bir uyarı yayınladı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto para sayısı kaç Haberi

Kripto para sayısı kaç

Fed’in merakla beklenen faiz artırımları, Rusya-Ukrayna savaşı ve dünyadaki enflasyon krizi derken 2022'de yüzde 50’den fazla değer kaybeden kripto paraların sayısı ise her geçen gün artmaya devam ediyor. En büyük veri sağlama siteleri arasında yer alan CoinMarketCap’te bu rakamın dün itibariyle ilk defa  20 bin seviyesini geçtiği görülüyor.

2022’de 3 binden fazla eklendi

Uzmancoin'de yer alan habere göre, söz konusu rakamlar, kripto paralar için bir düşüş dönemini işaret eden 2022'de tüm yaşananlara rağmen birçok yeni kripto para ve token yaratıldığını ve piyasaya 3765 yeni paranın eklendiğini ortaya çıkarıyor. Fakat yeni gelen coin sayısının 3500’den fazla olmasına rağmen bunların piyasaya etkisinin çok fazla olmadığı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin‘in dominansı hala yüzde...